Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Violeta traži veći broj operatera za rad u čapljinskoj Lasti

Violeta traži veći broj operatera za rad u čapljinskoj Lasti

by | 4. veljače 2021. 16:45 | Vijesti

Grudska tvrtka „Violeta” raspisala je natječaj za posao u tvornici „Lasta” u Čapljini. U oglasu na službenoj stranici ove tvrtke stoji:

„Ukoliko želite postati dio tima Lasta čapljina, u potrazi smo za radnicima u procesu proizvodnje koji su motivirani, odgovori, komunikativni i spremni na timski rad traže se operateri u proizvodnji”.

Riječ je naravno, o više osoba. U opisu posla stoji:

„Operater na stroju odgovoran je za stabilan rad stroja, kvalitetu proizvoda, sigurnost na stroju, brige o čistoći djelova i okolice stroja”. U opisu posla dalje stoji, da su operateri zaduženi i za „vizualnu kontrolu gotovih proizvoda”.

Uvjeti su – minimalno srednja stručna sprema smjer mehatronika, Mehanika ili elektrotehnika, ali nije uvijet. Zatim kao uvjeti navode se „Visok stupanj odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu. Zanimanje za rad na strojevima i spremnost na rad u smjenama”.

Zanimljivo, radno iskustvo nije uvjet?!

Uz navedeno u poruci iz oglasa tvrtke Violeta ističe se da se nudi – zanimljiv i dinamičan posao u tvornici urađenoj prema svjetskim standardima, rad u opuštenoj i stimulativnoj atmosferi, adekvatna primanja i bonuse, te mogućnost profesionalnog napredovanja i usavršavanja.

Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti putem sljedećeg linka stranice: https://violeta-doo.talentlyft.com/o/kOq/apply,

Natječaj ostaje otvoren do 28. veljače 2021. godine. Kandidati koji uđu u uži izbor bit će obavješteni.

Od Petra Ćorluke, direktora tvrtke „Violeta” doznali da će se po odabiru vršiti obuka primljenih kandidata kako bi bili spremni za pokretanje proizvodnje u rekonstruiranoj čapljinskoj tvornici.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...