Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gradonačelnik Vidić u posjeti Srednjoj školi Čapljina

Gradonačelnik Vidić u posjeti Srednjoj školi Čapljina

by | 28. rujna 2023. 7:59 | Aktualno, Vijesti

Važnost razvoja i obrazovanja mladih i današnjeg društva ogleda se kroz odgojno obrazovne ustanove, te ova lokalna vlast puno napora ulaže upravo u obrazovanje naše mladeži. Mnoge su mjere koje pridonose obrazovnom sustavu a koje provodi grad Čapljina.

Na tom tragu, gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić posjetio je Srednju školu Čapljina.

U sklopu posjete obavljen je razgovor s vodstvom škole, djelatnicima ali i predstavnicima učenika.

Gradska uprava Čapljina naravno, djeluje i brine o stanju i potrebama obrazovnog procesa u Gradu, te je s početkom ove školske godine obnovljen informatički kabinet s nabavkom ukupno 19 računala, kao i popratnom informatičkom i audio-vizualnom opremom.

Radi se o modernoj opremi koja ovaj kabinet čini u skladu sa svim zakonskim odredbama i pravilnicima, a uveliko će pridonijeti obrazovanju naših učenika i spremnosti za tržište rada.

Svim učenicima želimo uspješan rad i sretnu novu školsku godinu.

Priopćenje/foto: Grad Čapljina

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...