Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gradnja na Dječjem vrtiću Čapljina u punom jeku, slijede radovi na krovištu

Gradnja na Dječjem vrtiću Čapljina u punom jeku, slijede radovi na krovištu

by | 23. studenoga 2017. 14:40 | Vijesti

U Dječjem vrtiću Čapljina u tijeku je projekt renoviranja postojućeg vrtićkog dijela i nadogradnje kata. Podsjećamo, riječ je o projektu koji je potpisan u mjesecu svibnju i kojeg u cijelosti financira općina Čapljina.
Ovim projektom će Dječji vrtić dobiti jaslice koje su prijeko potrebne gradu zbog velikog interesa mladih bračnih parova, a time i novi renovirani vrtićki dio i nove programe za djecu vrtićke dobi sukladno interesu i njihovim  potrebama. 
 
Pri obilasku gradilišta radovi su bili u  punom jeku a tom prigodom smo razgovarali s Ivicom Matićem, ravnateljem Dječjeg vrtića Čapljina. U tonskom prilogu poslušajte što nam je kazao ravnatelj Matić: 
 
{mp3}171123_ivica_matic{/mp3}
 
 
Ovim projektom gradnje i renoviranja u Dječjem vrtiću Čapljina djeca će dobiti opremljeniji  prostor, centralno grijanje kao i uvođenje novih vrtićkih programa kao što je robotika.
 
Izvođači projekta gradnje i renoviranja vrtića je firma GTR d.o.o  Mostar u konzorciju sa firmom Gradnja d.o.o  Mostar.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...