Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gradnja na Dječjem vrtiću Čapljina u punom jeku, slijede radovi na krovištu

Gradnja na Dječjem vrtiću Čapljina u punom jeku, slijede radovi na krovištu

by | 23. studenoga 2017. 14:40 | Vijesti

U Dječjem vrtiću Čapljina u tijeku je projekt renoviranja postojućeg vrtićkog dijela i nadogradnje kata. Podsjećamo, riječ je o projektu koji je potpisan u mjesecu svibnju i kojeg u cijelosti financira općina Čapljina.
Ovim projektom će Dječji vrtić dobiti jaslice koje su prijeko potrebne gradu zbog velikog interesa mladih bračnih parova, a time i novi renovirani vrtićki dio i nove programe za djecu vrtićke dobi sukladno interesu i njihovim  potrebama. 
 
Pri obilasku gradilišta radovi su bili u  punom jeku a tom prigodom smo razgovarali s Ivicom Matićem, ravnateljem Dječjeg vrtića Čapljina. U tonskom prilogu poslušajte što nam je kazao ravnatelj Matić: 
 
{mp3}171123_ivica_matic{/mp3}
 
 
Ovim projektom gradnje i renoviranja u Dječjem vrtiću Čapljina djeca će dobiti opremljeniji  prostor, centralno grijanje kao i uvođenje novih vrtićkih programa kao što je robotika.
 
Izvođači projekta gradnje i renoviranja vrtića je firma GTR d.o.o  Mostar u konzorciju sa firmom Gradnja d.o.o  Mostar.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...