Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinska “Viva” iznenađenje pub kviza u Ljubuškom

Čapljinska “Viva” iznenađenje pub kviza u Ljubuškom

by | 5. ožujka 2019. 15:49 | Vijesti

   Govoreći o pub kvizovima u Hercegovini u nekoliko navrata smo konstatirali kako je pravo čudo kako se u ta zanimljiva natjecanja iz općeg znanja nisu uključile čapljinske ekipe, a onda je uslijedilo veliko iznenađenje. Na pub kvizu u ljubuškom hotelu „Bigeste”, pojavila se čapljinska ekipa sastavljena od pet mladih dama! Doajeni pub kvizova sažaljivo su uoči natjecanja promišljali – šteta, bit će na začelju.

   Međutim, tako je izgledalo dok natjecanje nije počelo, a onda je čapljinski sastav „Viva” zablistao znanjem. Na opće iznenađenje zauzele su četvrto mjesto, u konkurenciji dvanaest iskusnih sastava.

   Prvo mjesto osvojila je čitlučko-međugorska kombinacija Stupor Mundi, druga je bila ekipa „Nema labavo” iz Ploča, pobjednik prethodna tri kviza u Ljubuškom, dok je treće mjesto pripalo sastavu „Nuder” iz Imotskog. Iza njih na četvrtom mjestu, plasirala se „Viva” sastavljena od tri Čapljinke i dvije njihove gošće iz Sarajeva. Rekoše da su iznenađene plasmanom, a četvrto mjesto, osvojile su skromno ustvrdiše, uz pomoć sreće, jer su kviska upotrijebile u pravom trenutku.

   Uglavnom, s ekipom „Viva”, odnosno „Život”, u pub kvizove koji se održavaju od Ploča i Mostara do Imotskog, uključila se i Čapljina, odnosno Čapljinke. Valja naglasiti da su dame iz Čapljine, da ne otkrivaju adute za naredna natjecanja, željele ostati anonimne.

   Inače. Nagrada za prvo mjesto na kvizu u Ljubuškom, bila je 150 KM, druga nagrada večera u hotelu „Bigeste” za svih pet članova ekipe, dok je trećeplasirana ekipa osvojila tortu.

{gallery}2019/vivabigeste{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...