banerRC212

Četvrtak, 12 Siječanj 2023

VAŽNA OBAVIJEST za sve korisnike ratnih vojnih, obiteljskih invalidnina i nositelje ratnih odličja

Služba za prava branitelja i socijalnu skrb Grada Čapljina javnim putem poziva sve korisnike ratnih vojnih invalidnina, obiteljskih invalidnina kao i nositelja ratnih priznanja i odličja, koji se nisu dosada odazvali, da zbog ažuriranja podataka, Službi za prava branitelja i socijalnu skrb (zgrada Općine) dostave - Potvrdu o životu - najkasnije do 25. siječnja 2023. godine. 

Potvrdu o životu možete preuzeti u prostorijama Gradske uprave - šalter sala. - stoji u obavijesti Službe za prava branitelja i socijalnu skrb Grada Čapljine. 

Fudbalski klub Novi Sad 1921 novi sudionik ovogodišnjeg memorijalnog turnira "Andrija Anković" u Gabeli

 Radnički fudbalski klub Novi Sad 1921 je četvrti sudionik 33.eg po redu memorijalnog turnira „Andrija Anković” u Gabeli.

Uz domaćina i organizatora turnira, GOŠK-a, od ranije je poznato i da će na turniru nastupiti branitelj trofeja, jesenski prvak BiH mostarski Zrinjski i jesenski prvak jedinstvene Treće Hrvatske Lige, Jadran Luka Ploče.

Za popunu četvrtog mjesta u GOŠK-u ističu da su imali više opcija, a na kraju su se odlučili za renomiranog ovog srbijanskog prvoligaša koji je svojedobno igrao i Prvu ligu Jugoslavije te Prvu Ligu Srbije.

Turnir će se igrati u petak 10.og i subotu 11.og veljače.

Već su izvučeni i parovi pa će tako turnir otvoriti utakmicu između branitelja trofeja Zrinjskog i domaćina GOŠK-a.

Prva utakmica počet će u 13 sati, a drugo polufinale između ekipa iz Novog Sada i Ploča na rasporedu je od 15 sati.

Kako smo doznali od Luje Ilića, predsjednika GOŠK-a, tradicionalna Plavo-bijela noć održat će se u petak navečer, odnosno, između dva turnirska dana.

U GOŠK-u ističu da su zadovoljni izborom sudionika među kojim na su čak 3 jesenska prvaka u ligama u kojima se natječu te šestoplasirana momčad prve srbijanske Lige.

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!