Logo
Ispiši ovu stranicu

Uskoro sanacija ulegnuća na odvajanju s kružnog toka u Čapljini

Istaknuto Uskoro sanacija ulegnuća na odvajanju s kružnog toka u Čapljini

Na magistralnom putu M-6, točnije odvajanju s kružnog toka prema Čapljini, nalazi se oštećenje ceste, točnije ulegnuće koje se vremenom širi.

Tim povodom, kontaktirali smo Javno poduzeće Ceste Federacije BiH koje su nam uputili priopćenje u kojem stoji:

Prema ugovoru koji JP Ceste FBiH kao upravitelj magistralne cestovne mreže u Federaciji BiH ima sa kompanijom Ceste  Mostar, koja je izvođač redovnog održavanja na predmetnom cestovnom pravcu, izvođač je družan vršiti redovni pregled stanja ove magistralne ceste i otklanjati uočene nedostatke gdje, između ostalog spada ispravljanje prometnih znakova, zatvaranje i sanacija udarnih rupa i sl.

Obzirom kako se u ovom slučaju ne radi o klasičnoj udarnoj rupi na kolniku, već se, iz još neutvrđenih razloga, došlo do slijeganja ruba kolnika, izvođač je dužan reagirati i sanirati u nakraćem roku, a sve u interesu sigurnosti cestovnih korisnika. – stoji u priopćenju.

Nakon toga, kontaktirali smo navedenog izvođača radova, Ceste Mostar, koji su nam kazali kako su oštećenje uočili i prijavili već 2. ožujka zatim su pristupili rješavanju dokumentacije. Iz Cesta Mostar su nam kazali kako će sa sanacijom i utvrđivanjem zašto je nastalo ulegnuće krenuti čim vremenske prilike budu dozvolile.

Prilikom preuzimanja sadržaja (tekst/foto) - navesti autora i link na izvornu objavu !!!

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 21 Travanj 2022 11:03
Sva prava pridržana © www.radio-capljina.com 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!