Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Sportski vikend: Gabeljani se protiv nogometaša iz grada soli jedva se ‘posolili’

Sportski vikend: Gabeljani se protiv nogometaša iz grada soli jedva se ‘posolili’

by | 4. ožujka 2019. 15:55 | Vijesti

    Četvrtu utakmicu za redom, a drugu domaću nogometaši GOŠK-a nisu uspjeli slaviti, što im usložnjava opstanak u Premijer ligi BiH. U susretu 21-og kola, GOŠK – Sloboda (Tuzla) 0:0. Objektivno, prema prilikama, neodlučno je najrealniji ishod.

   Trener Mato Neretljak uspio je stabilizirati obranu koja je na zadnjih osam utakmica primila samo šest pogodaka, međutim, napad je kronično neučinkovit na istih osam utakmica postigao je pet pogodaka, a s takvom učinkovitošću napadača ništa od opstanka u ligi. Dakle, u borbi za opstanak GOŠK-u mora proraditi napad.

   Ostali rezultati 21-og kola, u Mostaru, Zrinjski – Radnik 0:0, u Ugljeviku, Zvijezda – Široki Brijeg 1:1, u Tuzli, Tuzla City – Čelik 1:1, zatim u Sarajevu, Sarajevo Krupa 2:1 i Željezničar – Mladost 2:1.

   GOŠK je i dalje 11-ti, sada s 19 bodova, vodi Sarajevo s 49 bodova.

   U zadnjem kolu ligaškog dijela prvenstva GOŠK će gostovati u Zenici kod Čelika.

…………………………………………………………

   Odbojkašice Čapljine i dalje nemaju proljetnog boda. U petnaestom kolu federalne Superlige, Čapljina – Igman 0:3, po setovima 22:25, 18:25 i 19:25 za gošće. Čapljina je ostala na devetoj poziciji sa devet bodova. U idućem kolu gostuje kod zadnjeplasirane Vogošća.

…………………………………………….

   Pred Karlom Bakalar, mladom čapljinskom teniskom nadom koja je nedavno osvojila naslov državne prvakinje, je ispit karijere. Kao državna prvakinja BiH, Karla Bakalar će dva tjedna od 5-og do 20-og ožujka, provesti na pripremama u turskoj Antaliji. Za to vrijeme odigrat će i dva međunarodna turnira. Troškove boravka mlade Čapljinke zahvaljujući naslovu državne prvakinje, snosit će ITF. Kako je ovaj turnir prilika za prezentaciju talentiranih igračica, Karli u ime Radiopostaje Čapljina želimo ugodan boravak i uspješan nastup.

……………………………………………………………….

Propustili ste? Poslušajte!