Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK potpisao ugovor s renomiranim športskim brendom

GOŠK potpisao ugovor s renomiranim športskim brendom

by | 22. travnja 2023. 15:15 | Aktualno, Vijesti

Nogometni klub GOŠK i „SPORT GMS“ d.o.o. Vitez , generalni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu, jednog od najvećih proizvođača športske opreme brenda Joma, potpisali su ugovor o sportsko tehničkom partnerstvu u Plavom salonu stadiona “Perica Pero Pavlović“ u Gabeli.
Ugovorom je predviđena suradnja u trajanju 2+2 godine, pa će GOŠK u Premijer ligi igrati u opremi renomiranog španjolskog proizvođača „Joma“.
Direktor GOŠKA Andrija Jurković i direktor „SPORT GMS“ d.o.o. Vitez Sanjin Zirdum izrazili su zadovoljstvo postignutom suradnjom, te se nadaju da će ista biti uspješna.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...