Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Gabeli u nedjelju utakmica sezone, GOŠK – Čelik

U Gabeli u nedjelju utakmica sezone, GOŠK – Čelik

by | 27. travnja 2018. 18:00 | Vijesti

   Utakmicu sezone u nedjelju će u Gabeli, igrati nogometaši GOŠK-a. Gabeljani u 7-om kolu Lige za opstanak, dočekuju zenički Čelik. Utakmica GOŠK – Čelik, ima veliku specifičnu težinu za obje momčadi. GOŠK bi pobjedom definitivno osigurao opstanak u Premijer ligi, dok Zeničani ne smiju razmišljati o porazu, mada im ni neodlučan ishod ne bi puno značio. Dakle, u nedjelju u Gabeli, za očekivati je istinski nogometni derbi. Utakmica će početi u 16,30 sati.

    U sedmom kolu Premije nogometne lige – Lige za opstanak, još će igrati, u Bajnoj Luci, Borac i Mladost, te u Tuzli, Sloboda i Vitez. Obje utakmice igrat će se u subotu, 28-og travnja.

    Podsjećamo, vodi Mladost s 39 bodova, GOŠK je drugi sa 33 boda, banjalučki Borac na trećem mjestu ima 32 boda, tuzlanska Sloboda na četvrtom 30 bodova, peti je zenički Čelik s 25 bodova, a posljednji Vitez ima 9 bodova.

………………………………………….

   Boćarsko prvenstvo BiH, stiglo je do trećeg kola, u kojem će oba kluba iz čapljinske općine, gostovati. Čapljina će u nedjelju od 16 sati igrati u boćarskoj dvorani Biberon u Grudama, protiv Gruda, dok će Dračevo igrati u ponedjeljak u Posušju, protiv Bure s početkom u 17 sati. Utakmica Grude – Čapljina je derbi kola.

   U B skupini u trećem kolu igrat će, u Prologu kod Ljubuškog, Rastok i Ante Rozić, a u Širokom Brijegu, Široki i Neum, slobodna je Napredak Willa.

……………………………………………..

   U Ligi mladih koju organizira Federalno odbojkaški savez, danas startaju mlade odbojkašice Čapljine. Prvi protivnik bit će Posušje. Utakmica, Čapljina – Posušje igrat će se u Športskoj dvorani, a počet će u 17,15 minuta. Podsjećamo, u Ligi mladih pravo sudjelovanja imaju igračice i igrači rođeni 2002-og i mlađih godišta.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...