Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK nemoćan protiv Posušja

GOŠK nemoćan protiv Posušja

by | 30. ožujka 2024. 23:46 | Aktualno, Vijesti

U 24. kolu Premijer lige GOŠK je u Gabeli izgubio od Posušja 0:1. Lavovima je presudio Gabrijel Boban, glavom je zakucao loptu u mrežu u 53. minuti.

Trener GOŠKa Admir Adžem pokušao je igru prebaciti na krila, spustiti loptu na zemlju, na klupi je ostavio Gogića i Skorupa, a u prvih 11 upali su Nikola Šiško i Sacha Marasović,  međutim Gabeljani već dugo ne uspijevaju kreirati ozbiljne napadačke akcije. Jedinu pravu priliku domaćina na utakmici vidjeli smo u 31. minuti. Ikić je probio po desnom krilu, pronašao Marasovića u petercu koji je lijepo odigrao povratnu loptu za Mihaljevića ali Filip je mlako šutirao pa vratar Posušja Marko Galić nije imao velikih problema da ukroti taj udarac.

Trener GOŠKa ističe kako je očito da su njegovi igrači izgubili samopouzdanje, još ništa nije izgubljeno, u igri je  27 bodova a ključ ostanka u ligi bit će vraćanje samopouzdanja ovoj momčadi ističe Adžem. Pred GOŠKom su dva gostovanja na Pecari protiv Širokog i u Etno selu Stanišići protiv Zvijezde 09.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...