Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Za juriš na premijer ligu GOŠK angažirao ‘Zaporoške kozake’

Za juriš na premijer ligu GOŠK angažirao ‘Zaporoške kozake’

by | 17. siječnja 2020. 16:45 | Vijesti

   GOŠK ne staje s prinovama, nove akvizicije Gabeljana su Lovynluk Oleksandr koji igra na poziciji prednjeg veznog ili polušpica, te Ilya Kornev istureni napadač. Napadački dvojac stiže iz ukrajinskog ligaša Metalurga iz Zaporožja, nekad središta čuvenih Zaporoških kozaka. Inače, kozaci su slavenska vojnička skupina ukrajinske etničke pripadnosti. Dakle, u nastavku prvenstva će po svemu sudeći napad Gabeljana predvoditi dvojica „kozaka“, što bi ga s obzirom na kozačku slavu, moralo učiniti potentnim.

   Podsjećamo, Gabeljani su ranije angažirali petoricu igrača stopera Bojana Mihajlovića, Zatim Safeta Šivšića koji igra na poziciji lijevog bočnog, a obojici je zadnji klub bio Igman iz Konjica. Deni Simeunović, krilni napadač, stigao je iz Neretvanca – Opuzen, ranije je nosio i dres premijerligaša – Radnika, Zrinjskog i Sarajeva. Vratar Adnan Haračić pristigao je iz Viteza, dok je krilni napadač Sinan Samardžić, došao na posudbu iz mostarskog Veleža.

   Zaista u Gabeli zanimljiva slika uoči početka priprema koje se najavljene za utorak, 21. siječnja i turnira Andrije Ankovića 25. i 26. siječnja.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!