Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK najuvjerljiviji u 8. kolu Premier Lige BiH

GOŠK najuvjerljiviji u 8. kolu Premier Lige BiH

by | 26. rujna 2023. 7:03 | Vijesti

U osmom kolu nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine postignuto je 19 golova ili u prosjeku 3,17 po utakmici, a u listu strijelaca upisalo se 17 igrača.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je GOŠK koji je na domaćem terenu slavio s 4:0 nad ekipom Igmana.

Najveći posjet po izvještajima delegata zabilježen je na na utakmici Zrinjski – Željezničar koju je gledalo 4.500 gledatelja.

Na stadionu Perice Pere Pavlovića nakon utakmice GOŠK – Igman izjave su dali trener Lavova, Denis Ćorić i trener Igmana, Dženis Ćosić, a audioprilog iz Gabele možete poslušati ispod teksta.

Standings provided by Sofascore

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...