Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Minimalni porazi GOŠK-a i boćara

Minimalni porazi GOŠK-a i boćara

by | 3. rujna 2018. 17:13 | Vijesti

    Minimalni poraz na gostovanju u Bijeljini, pretrpio je GOŠK iz Gabele. U susretu osmog kola premijer nogometne lige BiH, Radnik – GOŠK 1:0, poluvrijeme 0:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Aleksandar Glišić u 74-oj minuti sa 11 metara.

   Od 28-me minute i isključenja Darka Đajića, GOŠK je imao igrača manje. Zanimljivo, Gabeljani su i s igračem manje, držali ravnotežu, pa je u korist domaćina, presudio jedanaesterac.

   Ostali rezultati osmog kola, u Širokom Brijegu, Široki Brijeg – Željezničar 0:3 (Matej Rodin bio je strijelac prvog pogotka), u Krupi na Vrbasu, Krupa – Zrinjski 1:2, u Tuzli, Tuzla City – Zvijezda 3:1, u Zenici, Čelik – Sarajevo 0:0, te u Doboju kod Kaknja, Mladost – Sloboda 1:0.

   Vodi Željezničar sa 17 bodova, porazom u Bijeljini, Gabeljani su s devete pali na desetu poziciju, imaju šest bodova. U devetom kolu koje je na rasporedu 16-og rujna, GOŠK će ugostiti ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

…………………………………

   U nastavak boćarskog prvenstva obje čapljinske ekipe krenule su s minimalnim porazima. Doigravanje za prvaka, u Širokom Brijegu, Široki – Čapljina 13:11, drugi par, Posušje, Bura – Ante Rozić 13:11; Razigravanje za opstanak, Prolog kod Ljubuškog, Rastok – Dračevo 14:10. Dakle, u sve tri utakmice slavili su domaćini, uzvrati se igraju naredne subote i nedjelje, dalje ide ukupno bolji iz dvije utakmice.

…………………………………………….

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...