Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK protiv Zvijezde jedva spasio bod: Nonšalancija i lako ćemo osvetili se Trojancima

GOŠK protiv Zvijezde jedva spasio bod: Nonšalancija i lako ćemo osvetili se Trojancima

by | 2. listopada 2019. 12:22 | Vijesti

   GOŠK je nakon proklizavanja Olimpika i mršavih 2:2 protiv Metaleghea imao priliku da se na samo bod primakne vodećem sastavu, međutim Gabeljeni su priliku propustili. Što više Trojanci mogu biti sretni i bodom, jer su bili u mat poziciji, do izjednačenja iz je odveo Igor Savić kojeg je trener Nenad Gagro silom prilika u zadnjih deset minuta prebacio u vršak napada.

   Naravno, navijači GOŠK-a s obzirom na činjenicu da je Zvijezda u Gabelu doputovala bez četvorice standardnih igrača, očekivali su puno više. Realno govoreći prije gosti mogu žaliti za izgubljenim bodovima, nego što GOŠK može biti zadovoljan spasavanjem obraza. Naime, u 59-oj minuti Esmir Huskić, strijelac pogotka za Zvijezdu, pogađa lijevu vratnicu Lukačevog gola dok je u 85-oj minuti mladi Turbić promašio nemoguće s metar i pol prebacio je prazna vrata. U 88-oj minuti nesuđeni GOŠK-vac Salko Jazvin poslije brze kontre, tuče kraj gola. Spas je stigao i doslovce u zadnji čas, u 90-oj minuti, Savić je odlično reagirao na dodavanje Ereiza i pogodio suprotni kut mreže gostujućeg vratara Radovića. U drugoj drugoj minuti nadoknade vremena Gabeljani su mogli i do punog plijena, nakon šuta Jusufbašića lopta je prošle Radovića, ali ju je klizećim padom na samoj gol crti zaustavio Slađan Antić. Ukratko, GOŠK je imao terensku inicijativu, često izvodio udarce iz kuta, imao i niz poluprilika, međutim gosti su bili ubitačniji.

   Po završetku utakmice trener domaćih Nenad Gagro konstatirao je da „nekolicina igrača nije ispunila očekivanja”. Senad Hadžić, trener Zvijezde je primijetio da su ih „domaćini ipak podcijenili”. Zanimljiva je i opaska trenera gostiju da su u Gabeli „imali najbolje suđenje u proteklih osam kola”. „Bilo je bez i najmanje primjedbe”, kazao je Hadžić.

   Valja reći da su nogometaši GOŠK-a nakon par dobrih utakmica protiv Radnika u kupu, te Jedinstva u prvenstvu, u utakmicu protiv Zvijezde ušli nonšalantno, izvlačeći očito pogrešne zaključke da će oslabljena Zvijezda samo od sebe pasti. To im se skupo osvetilo, jer su propustili lijepu priliku primaknuti se Olimpiku. Dobra je to pouka pred današnju kup utakmicu protiv Ljubića u Prnjavoru.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!