Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gabeljani u zadnji tren “isplovili” iz visočke ‘Luke’

Gabeljani u zadnji tren “isplovili” iz visočke ‘Luke’

by | 20. rujna 2018. 16:48 | Vijesti

   GOŠK je izborio osminu finala nogometnog kupa BiH. U utakmici šesnaestine finala na stadionu ‘Luke’ u Visokom, Bosna – GOŠK 1:2, poluvrijeme 0:0. Strijelci: 0:1 Josip Ereiz u 59-oj, 1:1 Sedin Ljuca u 80-om i 1:2 Nermin Hajdarević u 87-oj. Pobjeda GOŠK-a vrjednija je utoliko što je izborena s kombiniranim sastavom.

   Od zanimljivijih utakmica vrijedi istaknuti da je Široki Brijeg kao domaćin izbacio branitelja trofeja Željezničar, pobjedom od 2:0. Zrinjski se u Tuzli protiv Tuzla Citya izvukao na penale pobijedivši ukupnim rezultatom 4:2, dok je Sarajevo s minimalnih 1:0 u Vrapčićima nadigralo Velež. Ostali rezultati, Konjic, Igman – Rudar (Prijedor) 0:2, Gradiška, Kozara – Radnik 1:4, Maglaj, Moševac – Rudar (Kakanj) 4:5 nakon penala, u Zenici, Čelik – Krupa 1:2, Ugljevik, Zvijezda – Mladost (Dobij kod Kaknja) 1:0, Modriča, Alfa Modriča – Borac 1:3, Jajce, Metaleghe – Sloboda 0:1, Bijeljina, Gornje Crnjelevo – Slavija 4:0, Tešanj, Tešanjka – Zvijezda (Gradačac) 1:3, Tešanj, TOŠK – Goražde 3:0, Kikači – Kalesija, Mladost – Leotar 3:2. Klis iz Buturović Polja kod Konjica, u drugi krug se plasirao bez igre jer je Sloga iz Doboja odustala.

   Dalje idu pobjednici utakmica šesnaestine finala, a ždrijebanje parova osmine finala obavit će se u ponedjeljak, 24-og rujna.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...