Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK ispao iz Kupa

GOŠK ispao iz Kupa

by | 10. veljače 2024. 15:33 | Aktualno, Vijesti

GOŠK je poražen od drugoligaša iz Bihaća u 1/8 kupa BiH. Jedinstvo je slavilo nakon raspucavanja jedanaesteraca, u 90 minuta igre mreže su ostale prazne.

GOŠK je uoči susreta slovio za velikog favorita s obzirom na premijer ligaški status i činjenicu da su odradili kompletne pripreme. Jedinstvo je tek počelo s pripremama za nastavak  prvenstva u Prvoj ligi Federacije gdje se također bore za ostanak u ligi.

Lavovi su nastavili s lošom igrom, pa sad već možemo konstatirati da katastrofalni susreti protiv Jadrana i Sutjeske, na turniru u Gabeli, nisu bili slučajnost.

GOŠKu slijedi teška borba za ostanak u elitnom rangu BH nogometa.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...