Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gledatelji u Višićima fantastični, nogometaši nikad gori

Gledatelji u Višićima fantastični, nogometaši nikad gori

by | 28. travnja 2024. 21:27 | Aktualno, Vijesti

U Višićima se igrala utakmica 23. kola Druge lige FBiH protiv Kamešnice. Posljednja momčad prvenstva utrpala je u mrežu Višića 7 komada. Utakmica je završila s nevjerovatnih 1:7. Višići u ovoj utakmici nisu mogli računati na gotovo pola igrača iz prve jedanestorke. Nedostajali su Juras, Čerkez, Buntić… Međutim, bez obzira na izostanke nitko nije mogao slutiti ovakav potop Višića. Ne pamti se ovakav poraz na Čaerima.

Ono što je, ove nedjelje u Višićima,  bilo puno važnije od same nogometne utakmice je humanitarna akcija pod nazivom „HNK Višići za Miku“.

Kupovinom ulaznica navijači su sudjelovali u akciji  prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju Gorana Mikulića – Mike,  kako bi mu pomogli u njegovoj životnoj  utakmici.

Tablice omogućuje Sofascore

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...