Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Glazbeni odjel OŠ “Vladimira Pavlovića” održao tradicionalni Božićni koncert

Glazbeni odjel OŠ “Vladimira Pavlovića” održao tradicionalni Božićni koncert

by | 20. prosinca 2023. 14:42 | Vijesti

U knjižnici Osnovne škole „Vladimira Pavlovića“ u Čapljini održan je tradicionalni božićni koncert glazbenog odjela ove škole.

Poznate svjetske glazbene točke odsviralo je 23 učenika svih 5 odjela, klavira, gitare, harmonike, klarineta i violine, a na kraju je nastupio i zbor glazbenog odjela.

Mnogobrojna publika tako je mogla uživati u djelima klasičnog repertoara, a što su Jedna od organizatorica ove manifestacije, Gabrijela Glavinić te mlade izvođačice, Gabrijela Maričević, Imela Kavedžić, Mila Dragičević, kazale za Radiopostaju Čapljina, možete poslušati u našem tonskom zapisu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...