Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GKUD “Čapljina” poziva zainteresirane na sudjelovanje na glazbenim radionicama

GKUD “Čapljina” poziva zainteresirane na sudjelovanje na glazbenim radionicama

by | 7. kolovoza 2023. 10:25 | Aktualno, Vijesti

Gradsko kulturno umjetničko društvo “Čapljina” poziva zainteresirane na sudjelovanje na glazbenim radionicama. Ciklus radionica počinje od srijede, 09. kolovoza.

„Zadovoljstvo je pozvati Vas na sudjelovanje u ciklusu radionica koje za cilj imaju poticati Vašu glazbenu kreativnost. Sudjelujući ćete dobiti priliku okušati se u sviranju i pjevanju, a sve uz vodstvo naših glazbenih profesionalaca. Za dodatno poticanje Vaše kreativnosti i istraživanja su Vam na raspolaganju razni instrumenti, ak.gitara, el.gitara, bass gitara, klavir, klavijatura, harmonika, mikrofoni i razglasna oprema…“, navode iz GKUD-a Čapljina.

Radionice su potpuno besplatne. Održavat će se dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom u terminu od 9:00 do 11:00 h u prostorijama Edeukacijsko – umjetničkog centra “NotiS” (ul. Zrinsko-Frankopanska bb).

Za sudjelovanje u radionicama nema dobnih granica, svi su dobrodošli !

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...