Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GKUD “Čapljina” poziva zainteresirane na sudjelovanje na glazbenim radionicama

GKUD “Čapljina” poziva zainteresirane na sudjelovanje na glazbenim radionicama

by | 7. kolovoza 2023. 10:25 | Aktualno, Vijesti

Gradsko kulturno umjetničko društvo “Čapljina” poziva zainteresirane na sudjelovanje na glazbenim radionicama. Ciklus radionica počinje od srijede, 09. kolovoza.

„Zadovoljstvo je pozvati Vas na sudjelovanje u ciklusu radionica koje za cilj imaju poticati Vašu glazbenu kreativnost. Sudjelujući ćete dobiti priliku okušati se u sviranju i pjevanju, a sve uz vodstvo naših glazbenih profesionalaca. Za dodatno poticanje Vaše kreativnosti i istraživanja su Vam na raspolaganju razni instrumenti, ak.gitara, el.gitara, bass gitara, klavir, klavijatura, harmonika, mikrofoni i razglasna oprema…“, navode iz GKUD-a Čapljina.

Radionice su potpuno besplatne. Održavat će se dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom u terminu od 9:00 do 11:00 h u prostorijama Edeukacijsko – umjetničkog centra “NotiS” (ul. Zrinsko-Frankopanska bb).

Za sudjelovanje u radionicama nema dobnih granica, svi su dobrodošli !

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...