Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK podcjenio Vitez i ostao bez dva boda

GOŠK podcjenio Vitez i ostao bez dva boda

by | 16. travnja 2018. 17:37 | Vijesti

   U petom kolu Premijer nogometne lige – Lige za opstanak, u Gabeli, GOŠK – Vitez 1:1, poluvrijeme 0:0. GOŠK je poveo u 47-oj minuti pogotkom Mateja Rodina, a na 1:1 poravnao je Petar Bojo u 74-oj minuti.

   Utakmica protiv Viteza, bez dvojbi, bila je najslabija partija nogometaša GOŠK-a u nastavku prvenstva, koja ih je s trećeg spustila na četvrto mjesto na ljestvici Lige za opstanak. Gabeljani sada imaju 30 bodova, kao i trećeplasirana Sloboda, s kojom se sastaju idućeg vikenda u Tuzli.

………………………………….

   Konačno je počelo i boćarsko prvenstvo BiH u kojem boćari Čapljine, brane naslov prvaka. U prvom kolu, u čapljinskom derbiju, Čapljina – Dračevo 18:6. Na utakmici se iskazao mladi Bruno Jurica koji je dobio sve tri partije. U drugoj utakmici A skupine, u Posušju, Bura – Grude 9:15.

   B skupina, u Sarajevu, Napredak Willa – Neum 14:10, a u Prologu kod Ljubuškog, Rastok – Široki 4:20. Slobodan je bio mostarski Ante Rozić.

…………………………………….

   Izniman rezultat na utrci PRVI ZENIČKI NOĆNI CENER postigao je čapljinski trkač Ersad Bijedić, koji je u utrci na deset kilometara zauzeo šesto mjesto. Prva tri mjesta osvojili su bh. reprezentativci, Srđan Samardžić, Stefan Ćurković i Alija Imamović, četvrto i peto mjesto zauzeli su poznati trkači Zaim Šuman i Emir Hastor, dok je šesti bio Čapljinac Bijedić. Pobjednik Samardžić stazu je pretrčao za 32,21 minutu, dok je Bijedić stazu prešao za 37, 49 minuta. Zanimljivo, Ana Subotić, srbijanska olimpijka ujedno i najbrža atletičarka na utrci u cilj je stigla 11-ta, a pobjednica je u ženskoj konkurenciji.

……………………………………..

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...