Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Fudbalski klub Novi Sad 1921 novi sudionik ovogodišnjeg memorijalnog turnira “Andrija Anković” u Gabeli

Fudbalski klub Novi Sad 1921 novi sudionik ovogodišnjeg memorijalnog turnira “Andrija Anković” u Gabeli

by | 12. siječnja 2023. 12:42 | Vijesti

 Radnički fudbalski klub Novi Sad 1921 je četvrti sudionik 33.eg po redu memorijalnog turnira „Andrija Anković” u Gabeli.

Uz domaćina i organizatora turnira, GOŠK-a, od ranije je poznato i da će na turniru nastupiti branitelj trofeja, jesenski prvak BiH mostarski Zrinjski i jesenski prvak jedinstvene Treće Hrvatske Lige, Jadran Luka Ploče.

Za popunu četvrtog mjesta u GOŠK-u ističu da su imali više opcija, a na kraju su se odlučili za renomiranog ovog srbijanskog prvoligaša koji je svojedobno igrao i Prvu ligu Jugoslavije te Prvu Ligu Srbije.

Turnir će se igrati u petak 10.og i subotu 11.og veljače.

Već su izvučeni i parovi pa će tako turnir otvoriti utakmicu između branitelja trofeja Zrinjskog i domaćina GOŠK-a.

Prva utakmica počet će u 13 sati, a drugo polufinale između ekipa iz Novog Sada i Ploča na rasporedu je od 15 sati.

Kako smo doznali od Luje Ilića, predsjednika GOŠK-a, tradicionalna Plavo-bijela noć održat će se u petak navečer, odnosno, između dva turnirska dana.

U GOŠK-u ističu da su zadovoljni izborom sudionika među kojim na su čak 3 jesenska prvaka u ligama u kojima se natječu te šestoplasirana momčad prve srbijanske Lige.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...