Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Federalno ministarstvo financija uplatilo invalidnine za travanj 2024.

Federalno ministarstvo financija uplatilo invalidnine za travanj 2024.

by | 9. svibnja 2024. 20:18 | Aktualno, Vijesti

Federalno ministarstvo financija je osiguralo sredstva za isplatu invalidnina za ratne vojne invalide, obitelji poginulih branitelja te nositelje ratnih odlikovanja za travanj 2024. godine, u ukupnom iznosu od 30.353.897,18 KM.

Također su osigurana sredstva za isplatu civilnih invalidnina (tuđa njega i pomoći) i invalidnina za civilne žrtve rata za prethodni mjesec u ukupnom iznosu od 24.215.719,83 KM.

Nalozi za isplatu invalidnina ovim kategorijama su upućeni prema bankama, priopćeno je iz Federalnog ministarstva financija.

Fena

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...