Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Mostaru predstavljena knjiga tržnih inspektora Zlatka Glavinića i Emira Ramića

U Mostaru predstavljena knjiga tržnih inspektora Zlatka Glavinića i Emira Ramića

by | 2. srpnja 2021. 15:53 | Vijesti

 Federalni tržišni inspektori Zlatko Glavinić iz Čapljine i Emir Ramić iz Tuzle autori su knjige „Obavljenje trgovine u skladu sa zakonom”, koja je predstavljena u Domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Riječ je o stručnoj knjizi koja se sastoji od 14 poglavlja u kojima se izlaže materija obavljanja trgovinske djelatnosti u Federaciji BiH, koja je prilagođena prije svega trgovcima i onima koji žele to postati. Autori knjige Glavinić i Ramić dugogodišnji su tržišni inspektori i aktivni sudionici u pripremi većine zakonskih i podzakonskih akata iz oblasti trgovine, koji su u zadnjih dvadesetak godina usvajani na svim razinama vlasti u BiH.

   Godinama stjecano znanje autori su pretočili u knjigu o kojoj su uz autore na predstavljanju u Galeriji Katarine Kosače, govorili – Zlatan Vujanović, ministar Federalnog ministarstva trgovine, Federacije BiH, zatim doc. dr. Marko Šantić, predsjednik Privredne/gospodarske komore Federacije BiH. U program predstavljanja stručne knjige dvojice tržišnih inspektora još su sudjelovali – recenzent knjige dr. Ismet Kalić i dr. Dragan Gabrić priznati financijski i računovodstveni stručnjak. Program je vodila Anita Martinac, spisateljica iz Mostara.

   U umjetničkom dijelu programa nastupila je Bernardica Miočević, mlada pijanistica iz Čapljine. Izdavač knjige „Obavljanje trgovine u skladu sa zakonom” je Visoka škola za financije i računarstvo FINra u Tuzli.

{gallery}2021/7/glava{/gallery}

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!