Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Mate Jurković zapovjednik čapljinskih vatrogasaca dobitnik značke Civilne zaštite

Mate Jurković zapovjednik čapljinskih vatrogasaca dobitnik značke Civilne zaštite

by | 9. ožujka 2021. 16:04 | Vijesti

   Federalni stožer Civilne zaštite povodom 1-og ožujka, Dana civilne zaštite Federacije BiH, donio je Odluku o dodjeli priznanja i nagrada civilne zaštite pojedincima i kolektivima. Među dobitnicima priznanja je i Mate Jurković zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Čapljina. Zapovjednik Jurković nagrađen je značkom civilne zaštite za postignute rezultate u radu na organiziranju, opremanju i jačanju sustava zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća u Federaciji BiH. Osvrćući se na dobiveno priznanje zapovjednik Jurković kaže:

   „Priznanje je individualno, ali ja ga doživljavam kao kolektivno, priznanje našoj postrojbi. Drago mi je da se naš rad vrednuje i da je netko to vidio i vrednovao. Mogu samo obećati da ćemo nastojati biti još bolji nego što smo trenutačno, mada smo i sada sigurno jedan od najboljih vatrogasnih postrojbi u BiH”.

   Zbog pandemije COVID-19, i oszbiljno pogoršane epidemiološke situacije i potrebe poštivanja propisanih mjera, svečana sjednica Federalnog stožera na kojoj su priznanja trebala biti uručena dobitnicima, neće biti održana već su priznanja dostavljena poštom.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...