Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vule Trivunović o pripremama i ždrijebu četvrtfinala kupa: Pripreme prema planu u kupu Kakanj favorit

Vule Trivunović o pripremama i ždrijebu četvrtfinala kupa: Pripreme prema planu u kupu Kakanj favorit

by | 17. veljače 2020. 15:39 | Vijesti

   Federalni prvoligaš GOŠK za nastavak sezone priprema se u Gabeli, bez velike pompe. Pripreme je upotpunilo nedavno izvlačenje parova četvrtfinala Kupa BiH, u kojem Gabeljani nastavljaju natjecanje utakmicom protiv Rudara u Kaknju. Govoreći o pripremama Vule Trivunović, trener GOŠK-a kaže:

   „Za sada sve protječe u najboljem mogućem radu. Nemamo povrijeđenih igrača što nas svakako sve u klubu raduje. Momci daju svoj maksimum, rade zaista sto posto svaki trening, svaku utakmicu i ono što je za ovaj dio i period koliko smo zajedno – već skoro četiri sedmice, mogu reći da sam izuzetno zadovoljan njihovim pristupom i njihovim razmišljanjem. Istina je da postoje neki mali da tako kažem problemi u prihvaćanju mog načina rada, gdje se sve zasniva na igri, što ranije nije bio slučaj. Ja opet kažem najvažnije je da igrače nogometu učimo kroz igru. Nogomet je igra, za mene ne postoji trčanje okolo i neke dijagonale. Moja želja je da te momke nogometno opismenim, da budem kada odem odavde i oni kada odu, za jedan posto bolji igrači i ljudi, nego kada sam ih preuzeo“.

   -Gledajući ždrijeb četvrtfinala kupa par Rudar Kakanj – GOŠK, u ovom trenutku po rejtingu, plasmanu u jesenskoj polusezoni, a i tradiciji u kupu, najslabiji je par, je li to sretna okolnost ili…?

   -Mi smo dobili izuzetno, izuzetno nezgodnu ekipu. Prije svega igrački jako kvalitetna ekipa. Neće nas poljuljati to što smo ih jesenas pobijedili u prvenstvu, upravo gore, jer ja sam svjestan koliko ta ekipa ima individualnu kvalitetu i koliko je kvalitetno vođena. Ako mene pitate, oni su apsolutni favoriti, što ne znači da ćemo ići u Kakanj, čisto da bi odradili posao. Ako pitate mene – moja iskrena želja bio je netko od premijerligaša, u gostima, iz dva razloga.

   Prvi je, da većina mojih momaka koji nikada nisu osjetili premijerligaški nogomet, osjete što je to igrati protiv jednog Zrinjskog, protiv jednog Željezničara, protiv jednog Borca u Bajnoj Luci, protiv Širokog Brijega. Mi moramo biti svjesni da imamo mladu ekipu kojoj je potrebno iskustvo. Gdje će se bolje izmjeriti nego da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu u jednom kvalitetnom nogometnom ambijentu. Druga stvar, mislim da bi to nama bilo mnogo lakše u vidu i pogledu motivacije, jer ne trebate ekipu motivirati protiv Željezničara i Borca, Širokog i Zrinjskog, kao što je morate motivirati ponavljam opet, izuzetno, izuzetno kvalitete ekipe Rudara. Nemamo nikakav imperativ, izuzev kao što je i prvenstvo ispred nas pokušati odigrati što kvalitetnije. Gore smo ostavili dobar utisak na domaće navijače, moja je želja da posle ovih priprema ponovo to potvrdimo, odigramo jednu kvalitetnu utakmicu, a neka pobjedi onaj tko bude bolji toga dana.

   -Zar nije bolje u polufinalu igrati protiv tih jakih?

   -Idemo korak po korak. Tko je god polako išao stigao je, tako se i ja čitav svoj život vodim – nigdje ne žuriti, idi od utakmice do utakmice, najvažnije je da momci budu zdravi, da imamo igrački kadar koji može odigrati kvalitetnu utakmicu u Kaknju. Svakako i na treningu volim pobijediti, tako će biti i u kupu, i u prvenstvu protiv Radnika, i u sve jednoj proljetnoj utakmici. Dokle ćemo dogurati, vidjet ćemo, na kraju se mrtvi broje.

   Do kraja pripremnog razdoblja, odnosno do kup utakmice protiv Rudara u Kaknju, 4. ožujka, GOŠK ima još dvije dogovorene utakmice, protiv Neuma u Neumu, te protiv Leotara u Gabeli.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...