Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK se izjasnio za odigravanje utakmica polufinala Kupa BiH

GOŠK se izjasnio za odigravanje utakmica polufinala Kupa BiH

by | 8. svibnja 2020. 15:54 | Vijesti

   Federalni prvoligaš GOŠK iz Gabele izjasnio se za odigravanje utakmica nogometnog Kupa BiH. Za odigravanje kup susreta izjasnili su se i premijerligaši Široki Brijeg i Željezničar iz Sarajeva, dok se Zrinjski za sada, nije izjasnio. Inicijativa ova tri kluba proslijeđena je na adresu Nogometnog saveza BiH uz navođenje termina za odigravanje polufinalnih utakmica.

   Podsjećamo, proteklih dana u opticaju je bio i prijedlog da se u polufinalu i finalu za razliku od proteklih godina, igra samo po jedna utakmica. Taj prijedlog je obrazlagan zgusnutim terminima zbog prekida prvenstva izazvanog pandemijom korona virusa i zgusnutih termina eventualnog nastavka prvenstva.

   Treba istaknuti da je plasman GOŠK-a u polufinale kupa do sada najveći uspjeh tog kluba, kao i čapljinskog nogometa uopće u tom natjecanju.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...