Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Federalni agromediteranski zavod: U tijeku prijave za besplatnu školu rezidbe voćaka i vinove loze

Federalni agromediteranski zavod: U tijeku prijave za besplatnu školu rezidbe voćaka i vinove loze

by | 12. siječnja 2021. 13:29 | Vijesti

   Federalni agromediteranski zavod iz Mostara po deseti put za redom organizira „Zimsku školu rezidbe loze i voćaka”. Škola je besplatna, a namijenjena je svima koji žele znati kako na kvalitetan način obaviti rezidbu vinove loze ili voćnih vrsta, kao što su – šipci, smokve, jabuke i trešnje.

   Za školu se mogu prijaviti svi zainteresirani koji žele obaviti kvalitetnu rezidbu u svom vrtu, vinogradu ili voćnjaku, kao i oni koji se istim poslovima žele baviti na većim površinama, odnosno vršiti rezidbu u plantažama. Obuka će se sastojati od praktičnog i teorijskog dijela.

   Zainteresirani se mogu prijaviti do 31. siječnja 2021. godine u prostorijama Federalnog agromediteranskog zavoda u Mostaru, ulica Biskupa Čule 10 ili na brojeve telefona 036/335-054 i 036/335-053 ili 036/355-060.(dmu)

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...