Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Za manifestaciju Dane berbe maslina 2018. uzorci ulja se primaju do 19. studenog

Za manifestaciju Dane berbe maslina 2018. uzorci ulja se primaju do 19. studenog

by | 13. studenoga 2018. 15:43 | Vijesti

   Federalni agromediteranski zavod intenzivirao je pripreme za Dane berbe malina 2018. Manifestacija će se ove godine, održati do 30. studenog. Dr Miro Barbarić, stručni savjetnik za mediteransko voće ističe i zanimljiva izlaganja u okviru promotivno-ocjenjivačke i znanstveno-stručne radionice.

   „U sklopu promotivno-ocjenjivačke i znanstveno-stručne radionice bit će više izlagača, a među njima i prof. dr. sc. Tea Bilušić s Kemijsko-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu, inače koordinatorica projekta „Aristoil“ koji financira Europska unija iz EU fonda, preko programa Interreg Mediterranean. Riječ je o projektu koji se odnosi na zdravstvenu važnost maslinova ulja, što će svakako zanimati i naše maslinare“, ističe dr. Barbarić.

   Proizvođači zainteresirani za analizu extra djevičanskih maslinovih ulja u sklopu manifestacije Dani berbe maslina 2018., uzorke mogu dostaviti do 19. studenog.

  1. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...