Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Federalna ministrica Katić posjetila Stolac

Federalna ministrica Katić posjetila Stolac

by | 5. travnja 2024. 16:30 | Aktualno, Vijesti

Gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković održao je jučer sastanak s federalnom ministricom prometa i komunikacija Andrijanom Katić. Na sastanku je razgovarano o izgradnji autoceste na Jadransko-Jonskom koridoru, Stolačkoj obilaznici, izgradnji novih lokalnih cesta i o infrastrukturnim projektima čija je realizacija u tijeku. Sastanku su nazočili ministar za pitanja branitelja HNŽ Đuro Prkačin i Daniel Babić zastupnik u Skupštini HNŽ-a.

Gradonačelnik Bošković iskazao je zahvalnost ministrici na dolasku i izrazio dobru suradnju s Vladom Federacije koja je do sada pružala podršku svim projektima koje Grad Stolac realizira, te kako se nada da će se podrška nastaviti i u budućem razdoblju.

Gradonačelnik i ministrica obišli su sportsku dvoranu u izgradnji. Radovi na novoj sportskoj dvorani u Stocu idu po planu, trenutno se rade strojarske instalacije; grijanje, ventilacija i hlađenje, zatim elektro instalacije; vodovod i kanalizacija, unutarnja izrada zidova u poslovnim prostorima, vanjski otvori, fasadni paneli, fasada na poslovnim prostorima, čelična konstrukcija na ulaznoj fasadi. Završetak radova i svečano otvaranje planirani su na jesen ove godine.

Tekst/foto: HMS

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...