Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Feđa Dudić trener GOŠK-a pred utakmicu sezone “protiv Čelika, očekujemo nastavak dobre igre iz Mostara, pobjedu i povećanje bodovnog salda“.

Feđa Dudić trener GOŠK-a pred utakmicu sezone “protiv Čelika, očekujemo nastavak dobre igre iz Mostara, pobjedu i povećanje bodovnog salda“.

by | 24. veljače 2018. 12:56 | Vijesti

Pred nogometašima GOŠK-a je po svemu sudeći utakmica sezone. Upravo na takav zaključak navodi pogled na ljestvicu BH Telecom Premijer nogometne lige BiH, jer ukoliko GOŠK pobjedi umaći će predzadnjem Čeliku na kolosalnih sedam bodova, dok bi svaki drugi ishod dodatno zakomplicirao stanje u donjem premijerligaškom domu.

Uoči utakmice u kojoj je veliki ulog Feđa Dudić, mladi trener Gabeljana, djeluje smireno, evo i zašto:
„Stanje je dobro, jer smo dobro radili proteklih dana. Prva dva dana bila su u znaku oporavka nakon svega što nam se na utakmici protiv Zrinjskog u Mostaru, dogodilo. Imalo je to i svojih pozitivnih refleksija, uvidjeli smo da smo na dobrom putu, da dobro radimo. Danas protiv Čelika, očekujemo nastavak dobre igre iz Mostara, pobjedu i povećanje bodovnog salda“.
-Tijekom pripremnog razdoblja žalili ste se na ozljede, sastav?
-Svi igrači koji su nastupili u Mostaru, njih 14, su u kadru, spremni su i svjesni važnosti utakmice. To nam je važno. Što se tiče ozlijeđenih stanje se polako popravlja, nakon Dalmatina koji se priključio treninzima, idućeg tjedna s radom će početi vratar Brkić, dok povratak kapetana Ankovića očekujemo za desetak dana. Stoperi – Đajić i Deak i dalje su izvan stroja, njihov povratak još je neizvjestan.
Ozljede su nešto na što se ne može utjecati, pa smo prioritet stavili na rad. Moram naglasiti da nam je u susret izišao i Niko Dodig, vlasnik sportskog centra u Međugorju, koji je prepoznao naš trud i dopustio da treniramo, na njihovim terenima što nam je s obzirom na vremenske uvjete koji su vladali, dobro došlo.
-Čelik?
-Neće biti lako. Gledali smo njihove utakmice i analizirali. Mislim da protiv Viteza nisu pružili maksimum, ne trebamo se zavaravati njihovim jesenskim izdanjem, to je sada potpuno drugačija momčad, zato od svojih igrača i očekujem maksimalni angažman. Ako budemo na razini bar kao protiv Zrinjskog, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. Ja uvijek kažem mojim igračima, pustite druge, mi morao igrati svoju igru, pružiti maksimum, tek onda rezultat neće izostati. Vodio sam GOŠK na tri zadnje premijerligaške utakmice sva tri puta su odigrali kako smo se dogovorili, to očekujem i na ovoj za nas vrlo važnoj utakmici. U susretu protiv Čelika u igri je šest bodova, a ne tri. Jer ukoliko pobijedimo izravnom konkurentu bježimo sedam bodova, a oni praktično gube tri, jer im se za toliko povećava zaostatak! S pobjedom protiv Čelika, možemo mirno nastaviti prvenstvo, o drugim ishodima neću ni razmišljati.
-Poslije Čelika dolazi Vitez, u tri dana dva protivnika sa začelja?
-Za nas podjednako važna utakmica, kao protiv Čelika. Ni tu kiksa ne smije biti. Na obje utakmice moramo dati maksimum. Mi s dvije pobjede u te dvije utakmice, dobrim dijelom rješavamo pitanje opstanka u ligi. Mogu reći da su ove dvije utakmice, ova dva derbija začelja, u samo četiri dana, za nas ispit sezone. Moji igrači su svjesni njihove važnosti, ne samo za svoj klub, nego i za svoje karijere, pa ne sumnjam u njihov pristup.
Derbi donjeg doma Premijer nogometne lige na stadionu „Perica Pavlović“ u Gabeli počet će u 14,30 sati.
Tekst i foto: D. Musa

Lujo Ilić – Snijeg nas ne može iznenaditi

Posve neočekivano za jug Hercegovine koncem veljače, očekuju se obilnije snježne padaline. Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda ne isključuju ni dvadesetak centimetara snijega, na čapljinskom području, odnosno Gabeli!? U GOŠK-u su izgleda toga svjesni, pa Lujo Ilić, predsjednik kluba ističe:
„Utakmica će se igrati, pa taman jeli snijeg. Već smo poduzeli neke korake, kao što su markiranje crvenim krečom, nabavka crvenih lopti…, snijeg nas ne može iznenaditi“, rezolutan je predsjednik Ilić. 

 

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...