Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Europski ADA mažoret kup u Čitluku

Europski ADA mažoret kup u Čitluku

by | 28. rujna 2023. 10:44 | Aktualno, Vijesti

Mažoretkinje Općine Čitluk ovog su vikenda domaćini Europskog ADA mažoret kupa, a posljednjih mjeseci organizacijski tim naporno je radio kako bi se odgovorilo na sve uvjete koji zahtijevaju ovaj veliki događaj.

Velika je čast i zadovoljstvo biti domaćin ovog natjecanja i upisati se u niz gradova kao što su Ohrid, Prag, Vukovar koji su domaćini bili prethodnih godina, priopćili su organizatori.

Kako je najavljeno, u subotu u 10,30 ispred Galerije Malla započinje svečani defile svih sudionika koji će ići sve do Gradske sportske dvorane gdje se održava i natjecateljski dio.

Natjecanje u solo i duo izvedbama sa štapom kao rekvizitom na rasporedu je odmah u subotu nakon završetka, a isti dan od 16 sati počinje natjecanje u formacijskoj kategoriji s pomponima.

U nedjelju je na rasporedu natjecanje u solo i duo izvedbama s rekvizitom pompon te natjecanje u skupinama s rekvizitom štap, kao i proglašenje najboljih.

Uz timove iz BiH, nastupat će i mažoretkinje iz Češke, Hrvatske i Slovenije.

Tekst: FENA

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...