Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Stolac predvođen braćom Raguž novi prvak

Stolac predvođen braćom Raguž novi prvak

by | 6. kolovoza 2018. 16:17 | Vijesti

   Ekipa Stoca pobjednik je Liga naselja općine Stolac. Stočani su u finalu s 1:0, nadigrali Burmaze/Bjelojeviće u dopadljivoj i izjednačenoj utakmici pred prepunim tribinama. Treće mjesto pripalo je malonogometašima Rivina koji su službenim rezultatom 3:0, pobijedili Gornji Kraj.

    Inače u polufinalu Stolac je s 5:1 savladao Rivine, dok su istim rezultatom 5:1, Burmazi/Bjelojevići nadigrali Gornji Kraj. Za najboljeg igrača u seniorskoj konkurenciji, proglašen je Darko Raguž, najbolji strijelac je Marko Raguž, obojica članovi pobjedničke momčadi, Stoca. Za najboljeg vratara proglašen je Ante Vujnović, član drugoplasiranih Burmaza/Bjelojevića.

    Pobjednik kadetske lige su Rivine koje su u finalu nadigrale Aladiniće 2:1. Treće mjesto pripalo je Stocu koji je u utješnom finalu sa 6:1 savladao Vidovo Polje. Za najboljeg igrača kadetske lige, proglašen je Vide Bošković.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...