Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Sve brojnija kolonija Hercegovaca u Živinicama: Čapljinac Dragan Pavlović novi član Konjuha

Sve brojnija kolonija Hercegovaca u Živinicama: Čapljinac Dragan Pavlović novi član Konjuha

by | 20. svibnja 2019. 11:59 | Vijesti

   Ekipa Konjuha iz Živinica koja je u ligaškom dijelu prvenstva osvojila odlično četvrto mjesto za narednu sezonu dobit će dodatni hercegovački štih. Naime u redove „stolara“ prelazi nadareni Čapljinac Dragan Pavlović koji je u protekle dvije sezone nosio dres Zrinjskog. Valja reći da se Pavlović visok 199 centimetara,koji je u matičnoj Čapljini igrao uglavnom, na poziciji desnog krila u međuvremenu preorijentirao na deficitarnu poziciju desnog vanjskog. Prelazak Pavlovića iz Mostara u Živinice potvrđen je i iz RK Zrinjski.

   Time će se u momčadi „stolara“ kolonija Hercegovaca povećati na tri, odnosno ako se računaju dvojica Bosanaca članova Izviđača CO, na pet članova. Naime, treniranje ekipe Konjuha ljetos je preuzeo Toni Čolina bivši igrači i jedno vrijeme pomoćni trener Izviđača. U znak podrške matični klub mu je prepustio dvojicu nadarenih juniora Stjepana Jozinovića (20) koji je u Ljubuški stigao iz RK Žepče, te Amira Muhovića, 19-godišnjeg 203 centimetra visokog pivota koji je došao iz sarajevske Bosne. U zimskom prijelaznom roku put Živinica otišao jer Mario Pavlak organizator igre iz za „skaute“ nezaboravne sezone 2016/2017. godine.

   S doprinosom hercegovačke kolonije u Konjuhu su očito je zadovolji, pa su se odlučili i za novu akviziciju iz Hercegovine. Inače, Dragan Pavlović je brat Katarine Pavlović bivše rukometašice Izviđača koja sada igra u Njemačkoj.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...