Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U alkoholiziranom stanju pucali iz automatskog oružja na području Šuškovog Naselja i Počitelj Brda

U alkoholiziranom stanju pucali iz automatskog oružja na području Šuškovog Naselja i Počitelj Brda

by | 3. kolovoza 2023. 10:36 | Aktualno, Vijesti

U srijedu u 22.40 sati Policijskoj upravi Čapljina prijavljeno je da nepoznata osoba u Šuškovom Naselju puca u zrak iz automatskog oružja kroz prozor sivog mercedesa. Nedugo zatim prijavljena je pucnjava na Počitelj Brdu, u blizini groblja, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije. Po saznanju da bi se počinitelji mogli nalaziti u jednom od ugostiteljskih objekata u Modriču, policijski službenici PS/SP Čapljina ispred ugostiteljskog objekta “Ivana” u Modriču zatekli su vozilo marke mercedes sive boje, u kome se nalazila automatska puška kalašnjikov.

U ugostiteljskom objektu zatečen je M. K. (1993.) iz Šuškovog naselja koji je priznao da je on upravljao navedenim vozilom, te da je automatska puška njegova. M. K. je alkotestiran pri čemu mu je utvrđeno prisustvo 2,57 promila alkohola u krvi. S navedenim je u društvu bio P. Š. (2001.) iz Šuškovog naselja, koji je također alkotestiran i utvrđeno mu je 1,49 promila alkohola.

Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, a navedene osobe su lišene slobode i zadržane u prostorijama za zadržavanje. Upoznat nadležni tužitelj, te poduzete sve potrebne mjere, stoji u priopćenju.

Priopćenje/Foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...