Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, prolaz u naredni krug izborili su Višići u kadetskoj, a Dračevo/Sjekose i Bobanovo u seniorskoj konkurenciji

Dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, prolaz u naredni krug izborili su Višići u kadetskoj, a Dračevo/Sjekose i Bobanovo u seniorskoj konkurenciji

by | 8. kolovoza 2018. 15:18 | Vijesti

U dvije vrhunske seniorske malonogometne predstave dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, uživali su posjetitelji, a zanimljiva je bila i uvodna utakmica kadeta, koju su odlučili penali. Utakmica Grabovine – Višići u regularnom dijelu završena je neodlučno 1:1, a na šesterce prolaz ukupnim rezultatom 3:4 izborili su Višićani. Strijelci u regularnom dijelu bili su Andro Kevo za Grabovine, a Vide Prkačin za Višiće.

Tek što su kadeti zagrijali publiku na scenu stupaju Trebižat i branitelj naslova Dračevo/Sjekose. Izvrsna utakmica u kojoj se iskazao Tomislav Pehar vratar Trebižeta. Na kraju su se ipak radovali malonogometaši Dračevo/Sjekosa koji su slavili 3:1. Strijelci, Robert Bunoza dva, Ante Pažin jedan za pobjednike, dok je jedini pogodak za Trebižećane postigao Danijel Rebac.

Sličan tijek imala je i druga utakmica osmine finala, Bobanovo – Tasovčići 3:1. Odluka o pobjedniku pala je u samoj završnici, Tasovčani ubacivanjem igrača umjesto vratara nastojali su poravnati, međutim primili su treći pogodak što je odlučilo ovaj zanimljiv susret. Strijelci Anela Juka dva i Ivana Ćosića jedan pogodak za Bobanovo, a Maksimilijan Vrbica za Tasovčiće.

Prema tome, dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, prolaz u naredni krug izborili su Višići u kadetskoj, a Dračevo/Sjekose i Bobanovo u seniorskoj konkurenciji.

Drugi krug završava večeras, a na rasporedu su sljedeće utakmice, kadeti – četvrtfinale, Počitelj/Hotanj – Gnjilišta od 20,15; seniori, osminafinala, u 21 sat igrat će, Grabovine – Gabela, a od 22 sata, Domanovići – Zvirovići/Prćavci.

{gallery}2018/ligamz{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...