Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dubrovčani sezonske radnike traže u Čapljini

Dubrovčani sezonske radnike traže u Čapljini

by | 9. lipnja 2021. 11:54 | Vijesti

Turizam je ipak živ

 

Bez obzira na pandemiju koronavirusa koja se izrazito odrazila na turizam zbog ograničenja kretanja i zatvorenih granica, turizam je i dalje tu kao i potreba za sezonskim radnicima.

Pravi primjer za to je dubrovačka ugostiteljska tvrtka Pizza shop d.o.o. koja je bez obzira na pandemiju, radnike potražila u Bosni i Hercegovini, pa tako i u Čapljini. Pizza shop d.o.o. zapošljava sezonske radnike uz osiguran smještaj – konobari, kuhari, pizza majstori i djelatnici u fast food pultu u restoranima, te skladištari/dostavljači u veleprodaji.

Za više detalja posjetite društvene mreže Pizza shop Web trgovina, Tutto bene Pizzeria & Fast Food i Mea Culpa Dubrovnik.

Ugrabite priliku za posao i javite se na broj: +385 99 3758 814 ili na mail: [email protected]

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...