Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Drugoga dana Jaz Fest-a nastupili Farsa iz Mostara, Laka band i reper Edo Maajka.

Drugoga dana Jaz Fest-a nastupili Farsa iz Mostara, Laka band i reper Edo Maajka.

by | 21. kolovoza 2023. 17:42 | Aktualno, Audio, Vijesti

18. i 19. kolovoza u Čapljini, točnije uz rijeku Trebižat u Strugama, protekao je u ritmu rocka i repa.
Prvi dan Jaz Festa, otvorili su lokalni glazbenici, band Reno4, a poslije njih izvrsni Rock trajanja iz Širokog brijega, potom poznati sinjski rockeri Mort,a prvi dan je zatvorila je Who see klapa iz Boke kotorske.

Prvoga dana na likovnoj radionici, Ernesto Markota je sa polaznicima pravio glinene posude, a drugoga dana kiša je ukinula slikarsku radionicu Donalda Papca, no glazbeni dio drugog dana održao se jer je ljetni pljusak protutnjao dalje.

Drugoga dana festivala nastupili su Reno4, uvježbana Farsa iz Mostara sa autorskim pjesmama, Laka band Sarajevo/Makarska i na kraju večeri nastupio je reper Edo Maajka.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...