Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Donosimo drugi dio izlagača na Adventu u Čapljini

Donosimo drugi dio izlagača na Adventu u Čapljini

by | 14. prosinca 2023. 9:03 | Aktualno, Vijesti

Advent će i ove godine u našem gradu ponuditi mnogo novih sadržaja. Do sada najatraktivniji adventski program pod imenom “Advent u Čapljini” donosi mnogobrojne koncerte, dječje predstave i izložbe za najmlađe a za one nešto starije  bit će bogata i raznolika gastro ponuda na bajkovitom Trgu kralja Tomislava.

Advent u Čapljini od samih početaka plijeni pažnju i okuplja veliki broj izlagača. Svake godine svi posjetitelji Adventa mogu uživati u novim iznenađenjima, a ovogodišnja iznenađenja će zasigurno opravdati očekivanja.

Nikad veći broj izlagača ove godine će na Adventu pokazati svoje rukotvorine, a u nastavku donosimo detalje o drugom dijelu izlagača. Svoj unikatni poklon moći ćete kupiti u subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca od 10:30 do 19:00 sati.

Krunice-i zrada brenda koji već godinama oduševljava posjetitelje našeg sajma. Prodaja sakralnih personaliziranih predmeta je njihova umjetnost. Krunice s imenima, krunice u bojama omiljenih klubova su idealan poklon za blagdane. Bavimo se i izradom zahvalnica za vjenčanje. Vidimo se.

Lota Art – prepoznatljiv i unikatni nakit čija tradicija seže dugi niz godina. Nakit je dospio u skoro svaki dio svijeta i njihova najveća odlika je unikatnost i kvaliteta. Dokaz da se upornim radom i trudom može živjeti i od ovog posla.

Valentina torte i kolači & Hand made by Valentina: Domaće torte i kolači, božićne kuglice s forografijom. Radimo domaće torte i kolače za sve prigode, izrađujemo božićne kuglice po vašoj želji.

D&N keramika Čapljina – Izrada anđelčića od keramike koji su prekrasan ukras za svačiji dom.

CreativaM se već duži niz godina predstavlja na Adventu u našem gradu. Unikatni ukrasni ručni radovi za kućanstvo. Boce u dekupaž tehnici, drugi ukrasni predmeti od prirodnih materijala, satovi na staklu…

Moje slike – umjetničke slike koje radi dječak Petar Grmača od svoje 11. godine.

Foto Karlo – nezaboravne uspomene kroz profesionalno fotografiranje. Svako je blagdansko vrijeme jedinstveno, stoga je važno pobrinuti se da fotografirate prolazne trenutke obiteljske zabave.

Bakica sa janjcima od tijesta za pod bor – najbolji simbol koji će krasiti vaš bor.

Vlatko Bošković – poznati čapljinski konceptualni umjetnik na Adventu u Čapljini predstavit će svoje umjetnine rađene na temu Božića. Od prirodnih materijala kao što su juta, drvo, borove grančice… kreativne ruke ovog umjetnika napravit će razne dizajnirane ukrase koji će upotpuniti toplinu vašeg doma za vrijeme blagdana. Na njegovom izložbenom stolu naći će se i posijana pšenica.

Ljubica Martinović Baloni – Baloni su postali nezaobilazni dio svake manifestacije. Razveselite svoje mališane balonima u obliku likova iz crtića.

Dario, kokice i baloni – Božićnom ugođaju na Adventu i ovaj će put doprinjeti različita ponuda. Razveselite svoje mališane kino kokicama i atraktivnim balonima.

Foto: Grad Čapljina

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...