Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Don Tomislav Ljuban predvodio misno slavlje osme večeri devetnice u Čeljevu

Don Tomislav Ljuban predvodio misno slavlje osme večeri devetnice u Čeljevu

by | 5. lipnja 2024. 22:14 | Aktualno, Vijesti

U crkvi Presvetog Srca Isusova u Čeljevu održavaju se devetnice povodom patrona župe i proslave 50. obljetnice njenog utemeljenja.

Svaku večer misu predvodi drugi svećenik, a u srijedu, 5. lipnja, misno slavlje predvodio je don Tomislav Ljuban, koji je bio župnik Čeljeva šest, a kojeg je naslijedio don Ivo Šutalo.

Pod misom je nastupio zbor “Leptiri” iz župe svetog Mateja u Mostaru. Zanimljivo je da je don Ivo Šutalo utemeljio zbor “Leptiri”, na čemu mu je don Tomislav zahvalio, kao i na pozivu da sudjeluje u devetnici.

Don Šutalo je i njemu poklonio košaru s povrćem, vino, šalicu i krunicu.

U četvrtak, 6. lipnja, na uočnicu blagdana Presvetog Srca Isusova, misu na kojoj će biti podijeljen blagoslov djeci i roditeljima, će voditi don Marin Krešić, župnik u Aladinićima.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...