Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Neočekivano finale turnira u Gabeli, GOŠK – Sutjeska

Neočekivano finale turnira u Gabeli, GOŠK – Sutjeska

by | 2. veljače 2018. 19:32 | Vijesti

Domaćin GOŠK i Sutjeska iz Nikšića, finalisti su 28-og nogometnog turnira Memorijal “Andrije Ankovića” u Gabeli. To je posve neočekivan ishod prvog turnirskog dana, jer uoči početka turnira Hajduk protiv GOŠK-a, a Zrinjski protiv Sutjeske, slovili su za favorite. Međutim, to na terenu nisu opravdali pa su posve zasluženo finalisti autsajderi.

U prvoj utakmici Sutjeska je pogotkom Nemanje Nedića u 88-oj minuti, posve zasluženo savladala Zrinjski, aktualnog prvaka BiH. Nikšićani su tijekom utakmice imali više prigoda, pogodili su i gredu i na koncu zasluženo slavili.

Zasluženo je slavio i GOŠK u drugom polufinalu protiv Hajduka. Splićani su bili bolji u prvom, a Gabeljani u drugom dijelu utakmice. Strijelci su bili Mulahusejinovć u 75-oj minuti utakmice, te Odak u 78-oj za GOŠK, dok su Splićani preko mađarskog internacionalca Adama smanjili na 2:1 u 88-oj minuti utakmice.

Treneri poraženih momčadi Blaž Slišković i Željko Kopić nisu bili raspoloženi za izjave. Slišković je odmah poslije zadnjeg sudačkog zvižduka jednostavno nestao sa stadiona u Gabeli, dok Željko Kopić, trener Hajduka nije bio raspoložen za davanje izjave.

No, to je jedna strana medalje, druga sportska kaže da će se sutra u predigri finalu u 13 sati sastati Zrinjski i splitski Hajduk, dok će veliko finale igrati GOŠK i Sutjeska iz Nikšića, lider u prvenstvu Crne Gore. Finale će početi od 15 sati. Odmah po završetku finale utakmice uslijedit će podjela momčadskih i pojedinačnih nagrada i priznanja.

Na kraju ovog pregleda s prvog turnirskog dana u Gabeli ističemo da je prvu utakmicu između Zrinjskog i Sutjeske pratilo oko 500 gledatelja, dok je na drugoj utakmici GOŠK – Hqajduk na tribinama stadiona “Perica Pavlović” bilo prisutno od 900 do 1000 ljubitelja nogometa.

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...