Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Šahovski turnir mladih nada u Čapljini: Josip Miličević osvojio prvo mjesto

Šahovski turnir mladih nada u Čapljini: Josip Miličević osvojio prvo mjesto

by | 29. prosinca 2021. 12:49 | Vijesti

    Domaći igrač Josip Miličević pobjednik je Božićnog kadetskog šahovskog turnira u Čapljini. Miličević je sedam partije osvojio 6,5 poena, drugoplasirana je bila Čitlučanka Ana Ostojić sa šest poena itd. Na turniru je nastupilo 14 mladih šahista iz Čapljine, Čitluka, Ljubuškog i Dubrovnika, odakle su stigli brat i sestra Ana i Matej Perak.

   „Prezadovoljni smo kako je sve proteklo. Mladi igrači su pokazali zavidan potencijal, ali treba raditi”, istakao je Vladislav Prskalo predsjednik Šahovskog kluba Čapljina, te dodao:

   „Raduje činjenica da je ova godina za šahiste bila sadržajnija od prošle kada je pandemija praktično blokirala sva natjecanja. Ove godine bilo je turnira, odigrano je i prvenstvo Herceg-Bosne, pa možemo u cjelini biti zadovoljni”, kaže Prskalo, naglašavajući kako je turnir mladih nada u Čapljini protekao u fer i sportskom nadmetanju.

   Valja reći da su najbolji prema plasmanu i pojedinim kategorijama dobili i prigodne nagrade, a turnir ja završen druženjem uz zakusku.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...