Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dobrovoljno darivanje krvi 2. kolovoza u Srednjoj školi Čapljina

Dobrovoljno darivanje krvi 2. kolovoza u Srednjoj školi Čapljina

by | 26. srpnja 2023. 15:55 | Aktualno, Vijesti

Dragi naši sugrađani, iako je vrijeme godišnjih odmora, krv u bolnicama je uvijek potrebna, a posebno u ovim ljetnim mjesecima, jer je pojačana potražnja za krvi svih krvnih grupa.

Pozivamo vas ukoliko ste zdravi i u mogućnosti da odvojite svojih 15 min.

U srijedu 02. kolovoza 2023. godine, u vremenskom razdoblju od 09 do 11 sati u Srednjoj školi Čapljina, održat će se redovna akcija darivanja krvi, a organizira je Crveni križ grada Čapljina u suradnji sa Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar.

Pored brojnih sportskih i kulturnih događaja u našem gradu evo prigode i da pokažemo svoju humanost.

U ime bolesnih, povrijeđenih i drugih kojima će naša krv pomoći u ozdravljenju pozivamo sve zdrave, punoljetne osobe da se odazovu na akciju dragovoljnog darivanja krvi, jer 1 DOZA KRVI MOŽE SPASITI 3 ŽIVOTA!

Molimo Vas ponesite osobni dokument.

Nakon akcije dobrovoljnog darivanja krvi za sve darivatelje ove dragocjene tekućine upriličiti će se druženje uz objed – poručili su iz Crvenog križa grada Čapljine.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...