Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dobrovoljno darivanje krvi 2. kolovoza u Srednjoj školi Čapljina

Dobrovoljno darivanje krvi 2. kolovoza u Srednjoj školi Čapljina

by | 26. srpnja 2023. 15:55 | Aktualno, Vijesti

Dragi naši sugrađani, iako je vrijeme godišnjih odmora, krv u bolnicama je uvijek potrebna, a posebno u ovim ljetnim mjesecima, jer je pojačana potražnja za krvi svih krvnih grupa.

Pozivamo vas ukoliko ste zdravi i u mogućnosti da odvojite svojih 15 min.

U srijedu 02. kolovoza 2023. godine, u vremenskom razdoblju od 09 do 11 sati u Srednjoj školi Čapljina, održat će se redovna akcija darivanja krvi, a organizira je Crveni križ grada Čapljina u suradnji sa Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar.

Pored brojnih sportskih i kulturnih događaja u našem gradu evo prigode i da pokažemo svoju humanost.

U ime bolesnih, povrijeđenih i drugih kojima će naša krv pomoći u ozdravljenju pozivamo sve zdrave, punoljetne osobe da se odazovu na akciju dragovoljnog darivanja krvi, jer 1 DOZA KRVI MOŽE SPASITI 3 ŽIVOTA!

Molimo Vas ponesite osobni dokument.

Nakon akcije dobrovoljnog darivanja krvi za sve darivatelje ove dragocjene tekućine upriličiti će se druženje uz objed – poručili su iz Crvenog križa grada Čapljine.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...