Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dobro došli u BiH

Dobro došli u BiH

by | 4. rujna 2020. 16:03 | Vijesti

To što mi imamo nema nitko!

Na samom ulazu u BiH niti kilometar od graničnog prijelaza Doljani, jedna od prvih stvari koja dočeka putnike je „ Odmorište Dračevo”.
Na ovom odmorištu putnici uz rijeku Neretvu mogu uživati u „badanj bazenu”, uz vrhunski domaći cabernet a umjesto tvrdih klupa na ovom luksuznom odmorištu čeka vas plavi kauč.
Nažalost ovo nije prvi put da (ne)odgovorni građani „uređuju” obalu rijeke Neretve na samom ulazu u Bosnu i Hercegovinu pokraj ceste M17 između Doljana i Dračeva, prije godinu dana umjesto plavog ovdje je bio žuti kauč.
Ovo je prvi dojam o nama, kojeg stječu putnici koji u BiH stižu iz pravca Metkovića, a znamo da se prvi dojam teško zaboravlja.

{gallery}2020/dracevo_deponija{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...