Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dječji nogometni turnir Limači cup 2024: Trijumf domaćina

Dječji nogometni turnir Limači cup 2024: Trijumf domaćina

by | 23. lipnja 2024. 21:39 | Aktualno, Vijesti

Čapljina je u nedjelju bila domaćin uzbudljivog dječjeg nogometnog turnira Limači Cup 2024., koji se održao u sportskoj dvorani. Turnir je okupio talentirane mlade nogometaše iz regije, a igrači iz generacije 2013. pokazali su zavidne nogometne vještine.

Domaćini Limači odnijeli pobjedu

Limači, jedna od najboljih generacija u ovoj čapljinskoj školi nogometa, osvojili su turnir impresivnom igrom. U finalu su se nadigrali HFC Zrinjski, slavili su uvjerljivim rezultatom 5:1. Limači su dominirali tijekom cijelog turnira, a njihova pobjeda u finalu s četiri gola razlike samo je potvrdila njihovu superiornost na turniru.

Utakmica za Treće Mjesto

U borbi za treće mjesto, ekipa Škole nogometa TIKI TAKA savladala je HMNK Vrgorac s rezultatom 4:0. TIKI TAKA je prikazala odličnu igru i zasluženo osvojila treće mjesto.

Limači pokupili i većinu individualnih nagrada

Turnir nije bio samo prilika za timsko nadmetanje, već su i pojedinci imali priliku istaknuti se svojim vještinama. Najbolji igrač turnira bio je Marko Borovac iz Limača, dok je najbolji strijelac bio Leon Brajković, također iz Limača. Titula najboljeg vratara pripala je Juri Džebi iz Zrinjskog.

Nagrade najboljim pojedincima uručio je talentirani mladi nogometaš iz Čapljine, Anđelo Šutalo. Anđelo, koji je prve nogometne korake napravio upravo u Limačima, danas je kapetan U17 ekipe Dinama i član mlade Hrvatske nogometne reprezentacije. Njegova prisutnost i podrška mladim igračima bila je dodatna inspiracija za sve sudionike turnira.

Turnir je pokazao da Čapljina ima talentirane mlade igrače koji mogu ostvariti velike uspjehe u budućnosti.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...