Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Djeca uživala u zabavnim sadržajima na Danu djece svetog Franje

Djeca uživala u zabavnim sadržajima na Danu djece svetog Franje

by | 2. listopada 2023. 12:59 | Aktualno, Vijesti

U sklopu proslave blagdana sv. Franje održan je “Dan djece sv. Franje”. Pod sloganom “Pasi ovce moje!” djeca su u dvorištu srkve svetog Franje Asiškog uživala uz čitaonice, ministrantske igre, misu s blagoslovom, molitveni kutak, slatki kutak, kreativne radionice, kviz znanja posvećen poznavanju života svetog Franje Asiškog te u plesu i pjevanju.

Nakon programa posvećenog djeci, u crkvi svetog Franje Asiškog pod večernjom svetom misom održano je tradicionalno okupljanje crkvenih zborova iz Hercegovine.

Program proslave blagdana svetog Franje bliži se kraju. U utorak, 03.10., tijekom svete Mise u 17:00 sati bit će upriličen Obred preminuća svetog Franje u kojem će sudjelovati FRAMA Čapljina i Zbor svetog Franje. Dan kasnije je proslava blagdana sv. Franje uz svečanu svetu misu u 11 sati te tradicionalnu “Ribarsku večer” od 18 sati istog dana.

Više poslušajte u tonskom zapisu i pogledajte u foto galeriji.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...