Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Šuškovo pobjedom vratilo dio duga Čeljevčanima

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Šuškovo pobjedom vratilo dio duga Čeljevčanima

by | 26. srpnja 2019. 15:31 | Vijesti

   Desete večeri Lige mjesnih zajednica specifičan program, dvije kadetske i jedna seniorska utakmica. Međutim, mladi nogometaši Dretelja i Svitave serijom od 13 penala u raspucavanju, ljubiteljima nogometa, večer su učinili zanimljivom.

   Program desete večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, počeo je utakmicom kadeta Gabela Polje – Doljani 4:0. Marin Pehar postigao je prvi pogodak, a zatim na scenu stupa Zoran Primorac koji zaredom postiže tri pogotka za uvjerljivu pobjedu. Druga utakmica kadetskog programa Svitava – Dretelj 1:1, bila je neusporedivo neizvjesnija. Pogotkom Antonia Brajkovića poveo je Dretelj, a Čeljevo je poravnalo golom Luke Udženije. Susret je završen neodlučeno 1:1, nakon čega se pristupilo izvođenju šesteraca. Bilo je potrebno čak 13 udaraca da bi se dobio pobjednik. Strijelci obje ekipe bili uzastopno su bili točni osam puta, zatim su izvođači na obje strane, promašili deveti šut, a do kraja serije strijelci Čeljeva bili su precizni još četiri, a Dretelja tri puta pa su Čeljevčani na koncu stekli prednost.

   U jedinoj seniorskoj utakmici, Šuškovo Naselje je vratilo dio duga Čeljevu iz prethodnih sezona, ostvarivši pobjedu od 3:1. Šuškovo je povelo pogotkom Leona Kozarića, poravnao je Danijel Azinović, ali do kraja na sceni su bili samo strijelci Šuškova koje je pogodcima Dijana Karlušića i Daria Kozarića stiglo do sigurne pobjede. Prvo mjesto u F skupini osvojilo je Šuškovo sa 6 bodova, ispred Čeljeva koje ima tri, dok je treće Bivolje Brdo bez bodova.

   Rezultati, kadeti, D skupina, Gabela Polje – Doljani 4:0, B skupina, Dretelj – Svitava 1:1, na šesterce prednost za Svitavu; seniori, Čeljevo – Šuškovo Naselja 1:3.

   Utakmice su vodili čapljinski suci Odak i Čepo.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...