Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Premijer nogometna liga 21. kolo, GOŠK – Vitez 2:0

Premijer nogometna liga 21. kolo, GOŠK – Vitez 2:0

by | 3. ožujka 2018. 18:44 | Vijesti

   Derbi začelja između GOŠK-a i Viteza 2:0, bio je jedna od boljih utakmica ove sezone u Gabeli. Jednostavno obje ekipe po teškom terenu, žestoko su se borile, a gledatelji su uz borbenost s obzirom na uvjete, vidjeli vrlo dobar nogomet, niz povoljnih prilika, pa i po koju majstoriju. Domaći su s(p)retno došli u vodstvo pogotkom Marka Mišića. Igrala se 45-ta minuta utakmice kada je Amir Zolj u slalomu nanizao trojicu gostujućih igrača proturio do Mišića koji gađa sami donji lijevi kut vratara Badrova, koji se ispružio, ali tako precizan udarac nije uspio zaustaviti.

   Inače, prvih petnaestak minuta utakmice u Gabeli proteklo je u znaku gostujuće momčadi koja je imala tri dobre prilike, prvu je imao Livaja već u drugoj minuti, dobro je tukao iskosa s desne strane, ali vratar Kozić uspijeva obraniti šut. Još bolju prigodu imao je nekadašnji igrač Gabeljana Tomislav Ivičić koji je natrčao na odbijenu loptu, ali je sa samo tri četiri metra zahvaljujući blatu, ne uspijeva je zahvatiti i prilika propada. U 14-oj minuti odlično tuče Dejan Babić, s ruba šesnaesterca, a još bolje brani Dalibor Kozić. Prvu priliku GOŠK je imao u 21-oj minuti kada je Čolić dobro ubacio, Mišić malo oklijevao, tako da mu je Stanić požrtvovnim padom, uspio blokirati šut.

   Žustro i borbeno kao prvo poluvrijeme počelo je i drugo. Prvo je u 53-oj minuti priprijetio GOŠK, Čolić ubacuje s desne strane, a Mulahusjenović je tuče škaricama, međutim lopta mu nije najbolje sjela pa vratar gostiju uspijeva zaustaviti šut sa samo desetak metara. Veliku priliku Vitez je imao u 56 minuti, Livaja lijepo vraća loptu na koju natrčava Vrhovac, koji je u toj situaciji odabrao težu promašiti vrata, u čemu i uspijeva, tuče iznad grede. U 63-oj minuti ponovo je u akciji Ivičić tuče silovito, s desne strane, ali gađa vanjski dio lijeve vratnice, tako da rezultat ustaje 1:0 za Gabeljane. Priliku utakmice imao je u 72-oj minuti, Ramić. U polukontri domaćih lijepo ga je uposlio Mulahusejnović , nakon čega se Ramić našao oči u oči s gostujućim vratarom, koji uspijeva blokirati šut.

   Točku na ovu lijepu i borbenu utakmicu stavio je Mulahusejnović pogotkom u 86-oj minuti. Bila je to velika greška gostujuće obrane, u stvari vratara Badrova, koji promašuje vraćenu loptu, sve to je prati Mulahusejnović, koristi priliku i nonšalantno po drugi puta trese mrežu gostiju koji su po prilikama i zalaganju zaslužili bolji rezultat nego što su ostvarili.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...