Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Darujte krv – tekućinu koja život znači

Darujte krv – tekućinu koja život znači

by | 20. ožujka 2024. 11:40 | Aktualno, Vijesti

Gradski odbor Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ HDZ BiH Čapljina, Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Čapljina te Gradski odbor HDZ BiH Čapljina, u suradnji s Crvenim križem Čapljina i Odjelom za transfuziologiju Mostar nastavljaju s dugogodišnjom organizacijom akcije darivanja krvi u korizmeno vrijeme, pred Uskrs.

Akcija će biti održana u utorak, 26.03.2024. godine, od 10,00 do 12,00 sati, u prostorijama Srednje škole Čapljina.

Ovim putem pozivamo sve darivatelje krvi i one koji to mogu postati, da se odazovu ovoj akciji darivanja krvi, a sve kako bi pomoglo onima kojima je to najpotrebnije.

Sve one koji se odluče pokazati humanost i odazvati se ovoj akciji molimo ponesite osobne iskaznice.

Kad daruješ krv, daruješ novi rođendan, novu godišnjicu, večer pod zvijezdama, osmijeh roditelja, zagrljaj djeteta, razgovor sa prijateljima. Kad daruješ krv, daruješ nadu, daruješ šansu, daruješ život!

Za sve darivatelje osiguran je obrok zahvale.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...