Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dan Radiopostaje Čapljina i polaganje vijenaca u vojarni “Božan Šimović”

Dan Radiopostaje Čapljina i polaganje vijenaca u vojarni “Božan Šimović”

by | 26. listopada 2023. 13:52 | Vijesti

U vojarni “Božan Šimović” u okviru Dušnog dana i blagdana Svih Svetih polaganjem spomen vijenca i paljenjem svijeća odana je počast svim poginulim braniteljima HVO-a u Čapljini.

Tom prigodom na svetoj Misi koju je predvodio vojni vikar, don Tomislav Raič, okupilo se izaslanstvo Grada Čapljine predvođeno dr. Smiljanom Vidićem, brojno izaslanstvo Oružanih snaga i Ministarstva Obrane BiH te predsjedništvo udruga proisteklih iz Domovinskog rata na čelu s Lazarom Martinovićem.

Danas je i 47. rođendan Radiopostaje Čapljina, medija koji od svog osnivanja 26. listopada 1976. godine nikad nije prekinuo svoj program, čak ni za vrijeme agresija JNA i Armije BiH na ovo područje, dajući tako veliki obol u obrani i dizanju morala šireg područja, tada ratom zahvaćene, Čapljine.

Što su povodom ovoga dana kazali gradonačelnik Vidić, predsjednik federalne udruge nositelja ratnih odličja HVO HR-HB, Martinović i u svojoj propovijedi don Raič, poslušajte u našem tonskom zapisu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...