Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gabeljani nakon pobjede protiv Krupe: Žal za propuštenim i nada u budućnost

Gabeljani nakon pobjede protiv Krupe: Žal za propuštenim i nada u budućnost

by | 16. studenoga 2018. 16:53 | Vijesti

   Da se nisu konkurenti Tuzla City i Zvijezda 09 razigrali, stanka u prvenstvu u premijerligašu iz Gabele bila bi puno ugodnija. Ovako zaostatak od tri, odnosno četiri boda, žulja nogometaše, vodstvo, a i pristaše GOŠK-a. Iako su i sami napravili nekoliko podviga, u Sarajevu pobijedili Željezničara, u Gabeli još jače Sarajevo, ipak je svima još uvijek enigma kako u prvih dvanaest kola neprimjetna Zvijezda ostvari pet pobjeda u nizu. Lako bi to u GOŠK-u preboljeli da sami tome nisu kumovali. U utakmici propuštenih prilika u Gabeli, Zvijezdi su darovali bod, a u sličnom stilu odradili su i gostovanje u Ugljeviku, prepustivši izravnom konkurentu u dvije utakmice četiri boda. Traljavo su odradili i gostovanje kod Tuzla Citya, primivši dva pogotka iz prekida i sada su tu gdje jesu, u zoni ispadanja, dok konkurenti sustižu sredinu ljestvice.

   Govoreći o reprezentativnoj stanki u prvenstvu Mato Neretljak i sam nekoliko dana zauzet pripremama U – 20 reprezentacije Hrvatske, kaže:

   „Pripremat ćemo se normalno, imamo kartoniranih igrača. Dogovorili smo u subotu prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim u Međugorju. Želja nam je što bolje se pripremiti za dvije preostale utakmice, u gostima protiv Širokog Brijega, te u zadnjem kolu ovog dijela sezone protiv Radnika u Gabeli. Da se ne lažemo, sve pozitivno u Širokom Brijegu bilo bi dobro. Ja sam ponosan na ove momke, nije lako igrati ovakve rekao bih kvalifikacijske utakmice. Ovdje sam šest utakmica, uzeli smo devet bodova, mi moramo biti zadovoljni, a opet sam mišljenja da smo mogli više. Baš me zanima reakcija na ove dvije preostale utakmice iz razloga što smo u nizu pobijedimo, pa izgubimo, nama treba par vezanih rezultata nakon čega bi nam bilo lakše“, kazao je trener Neretljak, te na konstataciju da su pobjede protiv Krupe i prije toga Sarajeva izborene na istovjetan način – maksimalnim zalaganjem i požrtvovanjem, nastavlja:

   „Vidite, kad bi mi imali nekog igrača da će riješiti utakmicu jedan na jedan, da će uzeti loptu i napraviti nešto posebno, gradili bi igru na njemu. Mi to nemamo. I protiv Sarajeva i sada protiv Krupe pobjede je izborio kolektiv. Kolektiv pobjeđuje, protiv Krupe kolektiv je pobijedio! Najvažnije je da ne primimo pogotke, jer ako ne primimo pogodak mi pobjeđujemo. Ne dajemo puno golova, ali ako ne primimo pogodak, ipak rješavamo utakmicu u svoju korist“, zaključuje trener Neretljak.

   Uglavnom, u GOŠK-u se nadaju da će uspješno odraditi dva završna koja jesenske polusezone. Neće biti lako, jer sada više ne ovise samo o sebi i svojim igrama, nego i o rezultatima konkurenata.

Tekst i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...